keskiviikko 24. lokakuuta 2012

No hei! Olen totah tällain 12.v likka täältä Kuusankoskelta, yksinkertaisesti Kouvolasta. Ja alotan nyt tän bloggaamisen 24.10.2012 (tänään) ja sillai. Mie sit puhun vähä tälläst murretta, että älkääpi ihmetelkö jos mie sanon jotain outoo/ei selvästi ymmärrettävää.. Ja sit vähä miust ittestäin:


Tykkään: kundeista, perheestäni, kamuista (4evör), koirastani (tulee lisää juttua myöhemmin), karkista/suklaasta (ou mai kaash suklaatehdas omnom) ja musiikista ! 

Oon musiikkiluokilla, joten musiiikki on tärkeä osa miun elämää. Musiikin teoriasta en tykkää, mutta muuten musiikki on ihana oppiaine ! Englantiki on tosi kivaa, ja meil on ihan paras enkun ope ! Ja diggaan kans kuviksesta. En oo mitenkää luova ihminen, mut rakastan piirtää Hopeanuolta :DD en oo kyl taitava siinäkään,
mutta omapahan on tyylini (herrajumala ne on rumia ne mun hopeanuolet) :DD 

En tykkää: hämähäkeistä, koulukiusaamisesta, yhdestä meijän luokkalaisesta idiootista, äikästä, käärmeistä, itsekkäistä ihmisistä, tietokoneestani (iha kökkelinä toi näyttö prkl) ja näitä riittäisi vaikka kuinka paljon :D

enpä tiiä et koska seuraava postaus tulee, mut jos haluutte pyytää faces kamuks ni siitä vaan.

Olen lemmikki.se:ssä aika monella jäsenellä, mm. Nimetön, Ännä, Jäsen ja paaljon muita :DD

pyytäkää kamuks ja seuratkaa kiltisti ja nätisti blogini edistymistä (: (en osaa sisustaa pätkän vertaa joten sisustus tulee olemaan persuksesta)

Rakkaudella, Ilona (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti